Betreden op eigen risico: bouwgrond!

Kijk goed om je heen. Wat zie je? Niets… dat klopt. We staan op een stuk bouwgrond. Ik ben architect, aannemer en voorman. Maar hoe het huis eruit komt te zien? Geen idee. Het enige wat ik heb is een naam – daarover later meer.

Ik ga je alles, écht alles, laten zien.

Van het maken van een simpele website tot het maken van een plan om inkomsten uit de website te halen. Ik ga veel video inzetten. Dus ik neem je binnenkort mee naar de Kamer van Koophandel, ik ga je laten zien hoe ik een Facebook-pagina ga maken. Om nog maar te zwijgen over het uitkiezen van huisstijlkleuren en het laten ontwerpen van een logo.

Whaaa, zo gaaf!!

Wie ben jij?

Misschien heb je een eigen website maar loopt die niet lekker.

Of je hebt nog geen website maar wilt wel ‘iets met internet’ gaan doen.

Of je bent benieuwd wat internetmarketing voor jou kan betekenen…

Ik ga hier geen resultaten beloven maar ik denk wel dat ik hier iets van de grond ga krijgen.

Wat een zelfvertrouwen hè? Dat is Online Marketing Girl ten voeten uit 🙂 In het dagelijks leven ben ik helemaal niet zo van: kijk mij nou! Maar als ik in de schoenen van OMGirl ga staan, verandert dat allemaal.

Vraag me alles

In de tussentijd hoop ik al jullie vragen te kunnen beantwoorden. Vragen over online marketing, over hoe je internet voor je kan laten werken, alles over WordPress en ga zo maar door.

Ik laat internet al ruim 15 jaar voor me werken. Je raadt het al: daarover later meer.

Heb je vragen, dan is voor nu Messenger de handigste weg om me je vraag voor te leggen.

Weet ik het antwoord niet, dan ga ik op onderzoek uit. Zo dagen jullie mij uit om onbekende wegen te gaan bewandelen. Online is echt alles mogelijk.

Een Facebookpagina maken

Om Messenger te kunnen gebruiken, had ik wel meteen een Facebookpagina nodig. Wil je weten hoe je zelf een zakelijke FB-pagina kan maken, bekijk dan onderstaand filmpje. En lees anders snel verder onder de video!

Volg me!

Voorlopig kan je alleen via Messenger een berichtje krijgen als er weer een nieuwe blog online staat.

Schrijf je in voor de updates van OMGirl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *